JOUW WEBSITE HELEMAAL NAAR JOUW WENSEN

Er komt best veel bij kijken om een website te maken. Van domeinnaam aanvragen, verhuizen en hosting regelen tot aan de teksten, foto’s en video’s die op de site moeten komen te staan. En hoe gaat je site er uit zien?

Ik kan je met dit alles helpen en bouw ook de hele website voor je. De websites worden gemaakt in WordPress. Dat is een handig CMS (content management systeem) waarmee jij ook zelf je website kunt onderhouden.

Afhankelijk van jouw wensen kost een website tussen de € 650,- en € 1500,- ex btw.

 • WordPress website
 • Hulp met aanvragen, verhuizing en hosting
 • Makkelijk te onderhouden

WEBSITE ONDERHOUD KAN BEST WAT TIJD KOSTEN

Okay je website staat online en werkt perfect. Maar websites moet je wel onderhouden om up-to-date te zijn en daarmee te zorgen dat het blijft werken. En je zult  ze ook met regelmaat van nieuwe content moeten voorzien. Denk bijvoorbeeld aan teksten, foto’s en video’s.

Je kunt bij mij een abonnement nemen en dan zorg ik voor backups, technische updates, beveiligingsupdates, plaatsen van nieuwe teksten en foto’s en ik geef service per email voor jouw vragen. Zo heb je er verder geen omkijken naar.

Een maandabonnement is € 19,95 (inclusief max. 30 minuten aanpassingen per maand). Dat is natuurlijk supergoedkoop. Meerwerk is het losse uurtarief van € 55,- ex btw.

 • Website is altijd up-to-date
 • Geen zorgen
 • Voordelig

GOEDE VINDBAARHEID KAN BELANGRIJK VOOR JE ZIJN

Als ik je website maak dan pas ik een standaard SEO toe. Ik maak een duidelijke structuur en zet daar ook jouw zoekwoorden in, maak responsive sites (dus ook voor mobiel en tablet) en laat deze zo snel mogelijk laden.

Als je wilt dat je website nog beter vindbaar is moet je bijvoorbeeld ook zorgen dat de juiste zoekwoorden op de juiste plekken door je teksten verweven zijn en je moet relevante afbeeldingen plaatsen. En zo zijn er nog wel meer dingen die helpen om gevonden te worden.

Ook past Google zo nu en dan het algoritme aan zodat jij op jouw beurt weer iets aan je site zal moeten aanpassen om gevonden te worden. SEO optimalisatie is een tijdrovende klus, maar ik kan je daarmee helpen. Vertel me wat jouw ideeen zijn en we gaan er samen mee aan de slag.

Het losse uurtarief is € 55,- ex btw
Als het meerdere uren zijn maak ik een offerte op projectbasis.

 • Teksten aanpassen voor vindbaarheid
 • Juiste zoekwoorden
 • Aanpassingen standaard structuur

TEKSTEN OVER JEZELF EN OVER JE EIGEN BEDRIJF SCHRIJVEN IS NIET MAKKELIJK

Denk aan een willekeurig iemand die je kent. Je hebt er vast wel een mening over. Die mening zou je kunnen opschrijven. Denk nu eens aan jezelf. Wat zou je over jezelf willen schrijven…

Best moeilijk he?!

Maar met een beetje inzet lukt het je vast. En ook nog eens met prima grammatica. Er is echter een verschil tussen een goede tekst van jezelf en een tekst van een professionele tekstschrijver. De tekst van een professional is wervend, overtuigt jouw doelgroep en zorgt voor nieuwe klanten doordat hij (of zij) met een andere blik naar jouw bedrijf kijkt dan jijzelf. Het is meer een blik zoals jouw klanten jou zien.

Enfin, ik ben zelf redelijk goed met teksten dus ik kom een heel eind, maar als er echt iets professioneels geschreven moet worden werk ik graag samen met mijn partner Miranda Bijl. Zij is senior copywriter (bij de “grote bureau’s”) en heeft aardig wat prijzen gewonnen en kan jou voorzien van de beste teksten die er in Nederland te vinden zijn.

 • Professionele tekstschrijver
 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Uitgaand van jouw doelgroep
Copyright by WEBROB / Powered by WEBROB